Date in Bavaria

Date in Bavaria

Date in Bavaria.

Natuurlijk wil ik mee hoor ik mezelf zeggen als ik Marjon aan de telefoon heb een week of 6 geleden. Rode wangen heb ik want ik
sta al ingedeeld om te vliegen die dagen maar ik regel wel wat... Okay wat?! We hangen op en ik bel direct mijn werkgever. Hoe kan ik toch mee vraag ik aan de leuke stem aan de andere kan van de lijn. Wordt lastig maar niet onmogelijk Frouk ik ga even puzzelen en jij moet je rooster nu los klikken zegt ze... Ik klik nooit los hellup! Daaag fijne vluchten, hallo onzekerheid maar als ze zegt “dat het wel goed komt” druk ik op ‘klik los’. Leeg is mijn rooster en nu is het wachten aangebroken op wat ze met mij gaan doen.

Twee weken later weet ik het en het valt mee 2 Europa vluchten en een Delhi. Niet de leukste vlucht, maar ik heb er alles voor over om mee te gaan en dus ook een Delhi!

En zo vertrekken we op donderdag 25 oktober naar München. Een leuk en gezellig groepje dames met een missie. In het vliegtuig wat uiteraard “mijn” vliegtuig is word ik meteen herkend door die leuke gezellige collega van nog geen 2 weken geleden. Wat een toeval!

Even terug naar het begin. Het telefoontje van Marjon. Een date van 2 volle dagen met Anita since 1886 startend in Brannenburg met een kijkje op het hoofdkantoor. Een unieke kans! Iets wat ik heel graag wil. Anita staat mij dicht aan het hart. Het is niet alleen al jaren (130 jaar) een hecht familiebedrijf, maar zoveel meer. Het bedrijf voert 2 merken Anita & Rosa Faia en beide zijn bij mij favoriet. Ik ken de collecties van zowel de active welke ik met hardlopen en mijn yoga bijna dagelijks draag en Rosa Faia, de lingerie lijn welke past bij mijn dagelijks leven met de perfecte pasvorm en subtiele details. In mijn koffer naar warme bestemmingen gaat ook altijd een Rosa Faia bikini mee.

Ook de Anita care lijn is indrukwekkend. Zoveel liefde voor iets wat zo heftig is voor een vrouw. De protheses worden dichtbij het hoofdkantoor geproduceerd. De lingerie is net zo prachtig als altijd maar dan passend met een prothese. Bijna vergeet ik nog de mooie maternity collectie voor de zwangere en borstvoeding gevende vrouw. Deze periode heb ik inmiddels afgesloten voor mij geen baby’s meer.

Na de vlucht rijden we naar Brannenburg. Een warm welkom voor ons op het hoofdkantoor, prachtig gelegen tussen de bergen en de koeien. Wat een rust en wat een uitzicht! Daar ontmoeten we de andere dames uit onder andere Polen en Griekenland. We lopen langs stellingen vol met stoffen. Eindeloos veel stoffen en ik herken de printjes van de sport beha’s.
We krijgen een korte presentatie over de nieuwe collectie die vanaf januari 2019 overal te koop zal zijn. Prachtige kleuren en mooie modellen komen voorbij, en dan is het tijd voor ons! Met een tas mag ik langs de rekken om mijn eigen style te creëren van alle drie de stylen één.

Ik loop eerst naar de badmode. Mijn favoriete bikini hangt er in mijn maat. Het is een mix and match dus je kan verschillende boven- en onderstukjes kiezen en zo je eigen style maken. Echt iets voor mij dus.
Daarna de Active deze ken ik natuurlijk heel goed! Ik pak een sport beha welke ik fijn vind, een Momentum. Daarbij de fijne massage tight welke ik al testte in januari en veel bij mij gedragen wordt.

En dan nu het lastige gedeelte, de lingerie want aan deze leuke dag zit een challange.
‘Take your perfect shot!’
Ik kies, volledig uit mijn comfortzone, een body en besluit dat dit mijn uitdaging wordt. Met deze ga ik straks op de foto!

We gaan de auto in op weg naar Bad Haring waar ons verblijf voor de nacht is. Net over de grens van Oostenrijk waar alles nog net even iets groener lijkt dan ervoor. We hebben zoveel geluk met het weer de zon schijnt heerlijk en er is geen wolkje aan de lucht! Het hotel is werkelijk prachtig en we gaan direct aan de slag. Iedereen heeft straks 15 min de fotografe voor een perfecte foto. Ik ben bijna als laatste aan de beurt en ga samen met Marjon en Saskia eerst nog even lekker een stukje buiten lopen.
Marjon vertelt over haar werk in dit mooie bedrijf en hoe de beha’s met veel liefde en precisie worden gemaakt. Zo blijkt dat ze de stoffen, die altijd strak opgerold zitten op de rol, eerst op een machine laten kloppen zodat de stof weer terug gaat in zijn eigen vorm. Na dat proces laten ze de stof nog 24 uur rusten voordat ze het gaan snijden wat ook allemaal in Brannenburg gebeurt. Pas dan gaan alle stukjes op transport naar bijvoorbeeld Portugal waar een van de fabrieken staat. Daar wordt het in elkaar genaaid en krijgt het check na check zodat er een perfecte beha ontstaat. Anita heeft ook een fabriek in Thailand en Birma waar de werknemers onder de zelfde voorwaarden werken als in alle fabrieken. Anita werkt graag met vaste werknemers ook dat idee spreekt mij erg aan.

Dan is het bijna mijn beurt ik kleed mij om, doe mijn haar en check mijn make-up. Ik ben geen echt model al sta ik vaak voor een camera en doe ik regelmatig fotoshoots. Ik mag zelf de locatie kiezen en dat wordt mijn fantastische hotelkamer. De openstaande deuren met het prachtige uitzicht past perfect bij hoe ik mij voel. Om mij heen staan nu denk ik 6/7 mensen en er worden veel foto’s gemaakt. Geen moment voel ik mij onzeker. Het resultaat van de foto’s is voor mij dan ook perfect! Opdracht geslaagd! Uit mijn comfort zone gestapt!

De zon gaat langzaam onder en ik kleed mij nu warm aan. We gaan een torchlight hike doen. Even de benen strekken en lekker buiten zijn. We lopen een uurtje en steken halverwege de fakkels aan wat het gezellig maakt en mij doet denken aan vroeger, schoolkamp. Een fijne herinnering. Na deze hike schuiven we aan tafel voor een heerlijk diner.
Een gezellig avond met veel verhalen en leuke mensen maakt deze dag compleet. Als ik rond 23 uur mijn warme bed in kruip val ik meteen in een diepe slaap. Voor geen goud had ik dit willen missen...

Om 7 uur gaat mijn wekker. Ik schrik wakker en krijg meteen een lach op mijn gezicht. Ik ben nog steeds op deze mooie plek en wat een rust! Voor het eerst in jaren sliep ik zonder oordoppen. Dat geeft aan hoe rustig het hier is. Lekker douchen en mijn yoga kleding aan maar eerst een overweldigend ontbijt. De yoga wordt gegeven door een reiki. Een heel ander soort yoga dan ik gewent ben. Ik ben meer het type slow yin. Maar ik doe leuk mee en herken wel veel van zijn vorm yoga. Een fijne manier om je dag te starten.

Daarna is het dan eindelijk tijd om te gaan hardlopen! Deze prachtige omgeving schreeuwt daar al om sinds gister. Saskia heeft een route gemaakt van ongeveer 6km en net zoals gister schijnt de zon volop. We rennen heerlijk langs de koeien en ploeteren de berg op waar het uitzicht fenomenaal is. We pakken nog een stukje van het schattige dorpje mee en zo komen we terug in het hotel. Hier kunnen we nog een paar uur heerlijk genieten van alle spa fataliteiten. Ik lig dan gewoon eind oktober in mijn nieuwe bikini buiten in de zon. Het moet niet gekker worden.

Aan al het fijns komt een einde... We worden weer opgehaald om terug te gaan naar de AirPort. Wat een fantastische ervaring was dit!
Zo veel informatie, zo veel indrukken. Anita is een prachtig bedrijf met zo veel lieve mensen en werknemers met een hart voor Anita dat merk je in al hun producten. Iets wat met liefde gemaakt is dat voel je gewoon!

“I mog di“

Bedankt ❤