Corrie

Corrie


Corrie

Wat een wind! En voor vandaag is er ook weer veel wind voorspeld. Afgelopen maandag vertrok ik naar Sao Paulo. Het was even spannend want de wind was echt heel erg hard. Er werd een afhandelingsverbod afgegeven en dat houdt in dat er geen vracht en koffers geladen en/of afgeladen mogen worden. Dat betekend voor ons alleen passagiers, zonder koffers… En we vertrekken, eigenlijk! Ik merk er weinig van tijdens de take-off en boven de wolken schijnt altijd de zon! En dat is echt zo.

Na een lange vlucht van 11.30 komen we aan in Sao Paulo. Een busrit van nog eens een uur brengt ons ik het hartje van de grote stad. Ik ben moe en ik slaap de hele nacht. Als ik om 6.30 uur de gym binnen loop zie ik het al, mondkapjes.. Poeh dat wordt even afzien want hardlopen op de loopband met een kapje is niet ideaal. Tuurlijk had ik het liefst buiten gelopen, maar helaas is er niemand in mijn crew die ook hardloopt en mee wil. Alleen daar buiten vind ik iets te riskant. Vandaar de gym!

Normaal vind ik dat niet eens zo erg. Na 5km houd ik voor gezien want het zweet gaat via mijn kapje onder mijn kin door naar beneden.

De rest van de dag besteed ik met twee leuke collega’s in de stad. Het is lekker weer, geen zon maar wel 27 graden. Leuke winkeltjes en lekkere lunch. Natuurlijk koop ik een paar van die bekende slippers voor van de zomer.

De volgende ochtend ga ik toch weer naar die benauwde gym en loop ik weer 5km, en doe ik 30 minuten core en kracht.

De blauwe vogel brengt mij op donderdag netjes weer thuis waar ik op vrijdag lekker buiten hardloop zonder kapje!