Combineren

Combineren


Combineren

Een nieuw schema. Na de kwart triatlon had ik een weekje ‘rust’ of deed ik rustig aan. Ik fietste en liep wel wat, maar minder. Het nieuwe schema kwam vorig weekend en het wel lekker om weer aan de bak te gaan.

Het is even wat rommelig want een achtste triatlon die ik graag had willen doen was al vol en ik bleek nummer 80 op de wachtlijst! Deze kan ik dus wel vergeten… Volgend jaar direct maar inschrijven als hij deze week open gaat. Een andere vinden was lastig, omdat ik niet in open water durf te zwemmen. Daardoor blijven triatlons vanuit een zwembad enkel over.In september komt er dus een vervolg en wel met twee ook. Voor nu dus lekker door trainen.

Op vrijdag vertrek ik naar Kaapstad, de stad waar ik mijn hart aan verloor. Verliefd op deze plek werd ik meteen toen ik er voor het eerst kwam. Ook deze reis is er weer een voor in de boeken. Ik die wijn nooit echt kom waarderen tot een jaar of 6, 7 geleden. Nu ben ik nu een wijnhuis bezoeker. Zeker hier in Kaapstad. De combinatie van wijn en heerlijk, maar dan ook echt heerlijk eten, met prachtig uitzicht, daar kan ik geen genoeg van krijgen! Hier is het nu winter en ik kan je vertellen dat wij daar jaloers op zouden zijn want het voelt voor mij echt als zomer. De zon schijnt heerlijk en met een 21 graden is het fijn vertoeven.

Vandaag heb ik nog een dag hier en start ik met een hardlooptraining met prachtig uitzicht over de stad. 9km met wat versnellingen. Daarna ga ik met een collega de Tafelberg op. Daarover zal ik volgende week meer vertellen.

Voor nu zeg ik nu Danki voor het lezen van mijn blog en fijne zondag!