Challenge completed

Challenge completed


Challenge completed

Toen we terug kwamen uit Frankrijk lag de envelop op de deurmat. De envelop met de challenge van @ikbeginvandaag waar ik train.

Jij hoort bij KLM en KLM hoort bij jou... Dus jij gaat naar Schiphol hardlopen!’

“Slik” dacht ik, maar gelukkig ging het verder met; ‘kies een partner, die was makkelijk kiezen want dat is mijn man, en verdeel de afstand in fietsen en lopen.’ Makkie dacht ik!

Na mijn val in februari was ik nog niet verder gekomen dan 12km maar in combi met fietsen moeten die 33km goed komen zei la coach.

Zondagochtend gingen we op pad. Het was een warme dag en de zon stond hoog aan de hemel te branden. Om 10 uur vertrok ik hardlopend en mijn man op
de fiets. De eerste 10 liep ik en na een snelle wissel ging mijn man verder. Heerlijk dacht ik nog, die fiets. Maar daarna was het weer mijn beurt en dat viel even tegen. Volle benen! Maar ik liep ze weer.

Weer een wissel en dan ineens is de weg afgesloten en moet mijn man een paar kilometer omlopen. We wisselen nog een keer en ik loop het laatste stuk naar de auto die we de avond er voor daar al neer hebben gezet.

32km! Ik ben blij en trots dat ik dit gedaan heb. Natuurlijk geen marathon of verder gelopen dan ik ooit gedaan heb, maar ik ben trots op mijn knie en hoe mijn lijf dit gefixed heeft. Nu kan ik zeggen dat “de knie” verleden tijd is en kan opbouwen naar een volgend doel en dat is hopelijk de Chicago marathon 2021.

Een duathlon is een kleine stap naar een triatlon... wie weet ooit! Het lopen na het fietsen moet zeker nog vaker geoefend worden want dat is wat ik zwaar vond.

Vandaag staat er een super leuke dag op programma met de #anitameisjes. Daar natuurlijk volgende week een verslag over.

Liefs Frouke