Cancelled

Cancelled


Cancelled

11 oktober 2020 zou de dag zijn waarop ik mijn derde marathon zou lopen. Natuurlijk lag het in de lijn der verwachting, maar het duurde lang voor ze op de “CANCEL” knop drukte daar in Chicago. Gezien de hoge aantallen Covid-19 gevallen in de USA had ik mijn grote vraagtekens of ik überhaupt daar heen zou willen. Dat nog los van het feit dat ik aan alles voelde dat het misschien echt nog wat te vroeg was voor mij om nu alweer in een sneltrein te gaan opbouwen in kilometers.

‘Was je gegaan?’ Op die vraag antwoord ik met ja... Of ik hem zou uitlopen? Dat zou ik nu nooit weten. Wel weet ik, dat dit mij nog 365 plus ongeveer 85 dagen extra trainingsdagen geeft, want oktober 2021 ga ik er weer voor! En dat geeft rust. Zoveel rust dat ik op dinsdag mijn op halve marathon interval training zo soepel liet verlopen dat ik de 10km weer in 58 min liep! Mijn hoofd was iets rustiger en dat merkte ik meteen.

Een nieuw doel was al gemaakt. In november dit jaar is er een race die ik nog nooit gelopen heb en welke wel door gaat!
De Berenloop op Terschelling! Een Waddeneiland waar ik nog nooit geweest ben. Samen met wat leuke meiden ga ik daar mijn 28ste officiële halve marathon lopen. Voor nu uitdaging genoeg om naar toe te trainen.

Vandaag word ik wakker in Frankrijk en ga ik meteen mijn eerste Franse rondje hardlopen. Dat ga ik allemaal vast leggen en jullie volgende week in een soort volg meenemen op mijn reis. Even wat anders dan anders dus.