Camping life

Camping life


Campinglife & milestones


Eerlijk is eerlijk! Ik had zo mijn twijfels, ik en een camping. Een tent was een stap te ver dus we kozen voor een huisje op de camping. De camping waar Stans al zoveel jaar komt. Waar ik alle plekjes al ken van de vele foto’s die ze mij al jaren stuurt. Het enige moment in het jaar waarin wij elkaar soms 4 weken niet zien, en dat is te lang. Dit jaar reizen wij dus 1100km mee, 14 dagen lang. Zolang in de auto vind ik echt afzien, maar ben blij dat we de stap genomen hebben. Het huisje is klein maar fijn. Een eigen wc en douche is een pre! We staan gezellig tussen de tenten en de natuur.

Op zondag lopen Robert Jan en ik al een rondje op de vroege ochtend. Zo gaaf tussen de wijnvelden en de oude Franse gebouwtjes. Echt genieten! Stans was dus haar hardloopschoenen vergeten, maar op maandag bezoeken we de lokale intersport en scoren we een paar mooie nieuwe hardloopschoenen. Dus op dinsdag kan ze weer gezellig mee!

Op woensdag worden we getrakteerd op de Tour de France die voorbijkomt! Ik ben geen wielren fan, maar een keer de tour voorbij zien razen is natuurlijk super tof!
De caravan, die eerst voorbijkomt, is voor de kinderen super leuk! Grote auto’s die van alles het publiek in gooien. Petjes, shirts, sleutelhangers en natuurlijk snoep.
Dan is het nog 1,5 uur wachten in de zinderende zon, want ja bij jullie was het warm, maar hier werd het ook met gemak 40 graden. Als de toppers boven de berg op fietsen en iedereen los bast van enthousiasme krijg ik kippenvel! Wat een bikkels! Zo veel dagen, zo ver fietsen, berg op berg af echt respect! Deze kunnen we weer afvinken. Tour de France VINK!

Dan het stukje milestones. De dingen waar ik vooraf dacht dat is dus niets voor mij, maar ik het deze week toch deed.
* Zwemmen in een rivier. Ik deed het nooit want ja ik en water waar ook vissen in zwemmen gaan gewoon niet zo fijn samen, maar met 40 graden en geen zwembad in de buurt heb je geen keus. Dus op dag 1 lag ik al in het water, al was het op een luchtbed met mijn benen in het water. Op dag 4 liep ik de rivier af met Stans en liep ik zelfs door het water waar ik ook vissen zag... Hardop zei ik ben niet bang, ben niet bang en ik ging!
* Dansen op de discoavond! Ja ja ze dachten zelfs dat ik dronken was en vroegen zich de volgende ochtend af hoe kan zij nu al hard gelopen hebben als ze de avond ervoor nog zo dronken was? Maar goed op een cola light gaat dat dus best!
* Het land van de wijn en ja ook ik moest eraan geloven. Ik proefde rosé en zelfs wat rode wijn. Niet slecht maar ben nog niet overtuigt.
* Natuurlijk moet ik alles even proberen, dus plassen op het campinggebouw en lopen met een wc rol onder de arm. In bikini de camping over geen probleem ik doe het allemaal.
* Dagen zonder echt internet ik heb het tot nu allemaal overleefd!

We zijn er vol voor gegaan en het fijne is, we blijven nog een hele volle week. Zelfs de plannen voor volgend jaar zijn gemaakt met daarbij een prachtig mooi nieuw trainingsdoel, waar ik vast snel een keer meer over ga vertellen.

Voor nu zeg ik campinglife ik vind het heerlijk! De afwisseling van luxe reizen en even terug naar gewoon ons gezin en lieve vrienden meer heb ik niet nodig.

Dank je wel Stans