Calgary

Calgary


In augustus 2016 liep ik er voor het laatst. Een iets ander weer type dan vandaag en een iets andere wereld dan vandaag... Calgary! Een mooie stad in Canada waar je met een uurtje of negen vliegen bent. Prachtig is het er als je even de stad uit rijdt naar Banff en Lake Louise. Die tripjes heb ik een paar keer mogen maken. Deze keer is het er anders. Het is er koud! Ongeveer -10 als ik zo mijn hotel verlaat om mijn rondje te gaan hardlopen maar daar kan je je op kleden gelukkig! En natuurlijk is hier ook helaas, Corona.

Voor mij was skiën toch al geen optie want eerlijk ben ik als ik zeg dat ik nog niet weet of ik het nog durf. Dat zal ik misschien in februari weer eens kunnen bekijken. Voor nu dus uitgesloten, maar ook Calgary is prachtig en dat hoop ik jullie volgende week te laten zien met wat foto’s tijdens mijn hardloopronde.

Voorafgaande aan mijn rondje kijk ik altijd even op “kaarten” op mijn iPhone en kies ik waar ik zou willen lopen. Als het voor mij nieuw is kies ik vaak voor een makkelijke route. Ben ik er eens geweest kijk ik waar ik punten vind die ik herken en zo kom ik altijd wel weer terug. Lopen in de mega kou is nooit mijn favoriet maar het is droog en ze beloven zelfs een zonnetje!

Hoe langer alles in deze rare tijd duurt hoe meer ik altijd uitkijk naar mijn vluchten. Anders dan voorheen is dat. Toen werden de reizen en de wereld een soort van “gewoon”. Nu voel ik mij bevoorrecht dat ik het privilege heb om te mogen en te kunnen reizen. Ik geniet van alles meer als ik mijn hotel uit mag ook al is dat voor slechts een rondje hardlopen.

Volgende week meer over deze reis!

Heb een fijne zondag.

Liefs Frouke.