By air

By air


By air

Terwijl ik nu in de lucht hang op mijn terug vlucht vanuit Boekarest zit ik te denken aan wat deze week mij heeft gebracht. De week waarin ik meer duidelijkheid hoopte te krijgen over mijn werk. De week waarin het “plan” ingeleverd werd bij de overheid. Voor nu is er nog weinig verandert want de situatie bij ons verandert nog steeds met de dag. Dus eigenlijk weet ik nu nog steeds niets, maar ik vlieg nog! En voor zolang dat duurt geniet ik van elke vlucht.

Zo ook van deze korte Boekarest waar ik gisteren aan het einde van de middag aan kwam en een nachtje bleef slapen. Nou ja nachtje... De wekker ging om 03.15 uur om met weer eens een volle kist naar Amsterdam te vliegen. Een korte vlucht dus maar fijn om er weer even erop uit te zijn.

Volgend weekend ben ik een dagje in Kopenhagen en trek ik als vanouds mijn hardloopschoenen aan voor een rondje daar. Kopenhagen is een leuke stad en ik weet inmiddels aardig de weg daar. Echt nu al zin in!

Qua hardlopen gaat het redelijk, al mis ik nu toch ergens motivatie om ver te gaan lopen. Een 5 of een 7km gaan me prima af maar als ik denk aan verder dan bijvoorbeeld 10km heb ik daar weinig zin in. Nu de Berenloop halve marathon, natuurlijk en begrijpelijk, niet door gaat vind ik het ineens toch lastig om gemotiveerd te blijven. Met het wegvallen van doelen en plannen zullen we dat misschien allemaal wel hebben?

Ook best een gek idee dat ik volgend weekend eigenlijk in Chicago had moeten zitten voor marathon nummer drie. Het geld voor Kika is opgehaald en dus is het startnummer voor volgend jaar ook al binnen. Nu hopen dat we dan een stap verder zijn en weer mogen en kunnen reizen en dat we weer aan de start mogen staan van grote hardloopevenementen.

Voor nu volg ik gewoon mijn schema en ga ik naar de sportschool. Wie weet ga ik mezelf, binnenkort, weer eens een doel stellen en dus gerichter trainen. Aan virtueel runs geen gebrek! Die kunnen altijd. Deborah en ik liepen afgelopen donderdag nog een 5km virtuele run. De Running Birds virtual run en we hingen een mooie medaille bij ons zelf om als herinnering aan deze gezellige loop.

Hoe houd jij jezelf gemotiveerd in deze gekke tijden die nu toch wel langer duren dan we dachten?

Fijne zondag!