Buiten sporten mag!

Buiten sporten mag!


Buiten sporten mag!

Dat was de insteek van het kleine event wat ik samen met Anita mocht organiseren. Een klein event met 1 instructeur en 2 sporters want zo waren de regels omtrent Covid. Disq training is wat ik naast hardlopen graag doe en energie van krijg. Dus Disq werd het! De gelukkige bofkont die met mij mee mocht was Indra. Afgelopen maandag was het zover en op een toffe locatie ik het midden van het land gingen we deze pittige work out aan. Helemaal in het nieuw gestoken door Anita. Wat een toffe leuke ochtend hebben wij gehad!

Op woensdag loop ik met mijn bestie Stans een klein rondje hard. Daar zal zij zelf morgen in haar blog alles over vertellen. Dat ik met haar mee mocht lopen was weer even zo als het altijd was, zo super fijn! Ik hoop dat er nog meer van deze rondjes volgen.

Vandaag start ik mijn dag met een 40 minuten op de loopband, want ik ben nu in Braziliƫ. Daar reserveer je de gym voor 40 minuten, want dat is wat mag dat is fijn. Al zoveel fijner dan de keer dat ik hier voor was en op mijn hotelkamer moest blijven. Deze keer mag ik bewegen in en om het hotel. Dat is echt zo heerlijk.

Vanavond vlieg ik weer naar huis. Om morgenochtend weer een snel test te doen en daarmee mijn vakantie in te luiden. Mijn winterverlof start ik heerlijk met 20 graden!

Fijne Zondag en @anita nogmaals bedankt voor de te gekke dag!