Blaren

Blaren


Blaren,

Na Zwolle liep ik grote blaren op mijn rechtervoet. Een grote bloed blaar op mijn grote teen. Tijdens het lopen had ik geen last gelukkig, maar daarna des te meer. Ik gaf het rust en het ging elke dag een beetje beter.


Afgelopen woensdag had ik een leuke loopdate in Heerhugowaard met drie leuke loopkennissen. Een mooie route van 10km langs de Hollandse molens, echt een beetje een vakantiegevoel. Het was heel warm en warmte en mijn voeten zijn niet de beste combi. Helaas liep ik nieuwe blaren en dat net voor het Sneek weekend.


Vele tips kreeg ik via Instagram, maar des ondanks heb ik besloten niet te starten op de halve marathon. Ik ben verstandig en kies voor de halve van de halve, de kwart dus.


We zijn al op vrijdag aangekomen in het Friese. Heerlijk om hier te zijn. We zijn met z’n zessen in een prachtig huisje aan het water. We eten leuk in Joure en weer heb ik dat heerlijke vakantiegevoel. Vandaag, zaterdag, gaan we lunchen en even langs bij Avalon in Burgum.


 Ik schrijf deze blog heerlijk zittend in het zonnetje. Voorbereiding op de kwart van vanavond welke om 19.00 begint. Ik heb er heel veel zin in. Morgen hebben we lekker een bootje gehuurd en varen we over het Sneekermeer. Bijna vakantie toch?


Volgende week alles over deze kwart marathon in Sneek.  


Fijne zondag