Big in Japan

Big in Japan


Big.. oh no small in Japan

Na mijn fijne korte reisje naar Kopenhagen afgelopen weekend begon ik de maandag met een lesje bodypump. Een nieuwe release is altijd even wennen. Qua muziek niet spectaculair maar de oefeningen zeker wel. Spierpijn dus en wel drie dagen lang!

Inmiddels weet ik dat ik prima kan hardlopen met een beetje spierpijn en dat deed ik dus ook dinsdag. Eerst zet ik mijn dochter af bij de hockey en dan parkeer ik mijn auto langs het lint van het Máximapark. Altijd leuk om daar weer even te lopen. 10 minuutjes inlopen en dan 10 keer 1 minuut op 10 kilometer tempo. Deze minuutjes loop ik het liefst onder de 5 minuut de kilometer. Mijn 10 kilometer is nog nooit in 50 minuten gegaan hoor, maar ooit misschien ergens een keer... Wie weet? Dan zou ik bijna 3 minuten van mijn PR af lopen. Ach, een mens mag dromen toch?

Dat het herfst is weten we allemaal maar de zon heeft zich deze week ook weer even laten zien. Heerlijk vind ik dat en ik pak dan ook een extra loopje op woensdag om gewoon even lekker buiten te zijn in de zon. Meestal loop ik nu 3x per week maar nu de horeca weer op slot zit heb ik wat meer tijd om wat extra te lopen en dus tik ik de vierde keer vandaag aan.

Mijn vliegschema’s zijn weer zoals voor alles begon, gewoon met vluchten gevuld in plaats van met extra vrije dagen. Morgen vlieg ik naar Osaka, Japan. Mijn schama’s lijken dan wel weer op normaal, de passagiersbezettingen is dat bij lange na niet. Ook ben ik nog steeds zeer beperkt in wat ik wel en niet mag. Nog niet eerder in mijn 20 jaar vliegen kwam ik in Japan. Deze keer daar zal ik dan ook maar half afvinken en terugkomen wanneer het weer “normaal” is! Maar ik ga er optimaal van genieten dat is zeker.

Volgende week daar meer over.