Berenloop

Berenloop


Berenloop

De hele wereld vlieg ik over, maar op Terschelling was ik nog nooit geweest! Texel, Ameland wel al eens. De Berenloop zou dan ook voor het eerst zijn voor mij.

Dat het dit jaar compleet anders is dan elk ander jaar dat ook voel ik al snel. Vooral de dagen voor vertrek, want weken heb ik gedacht dat het niet door zou gaan, dit hele weekend. Maar we gingen!

Op vrijdagochtend haalt Deborah mij al
vroeg op want onze boot gaat al om 10:40 uur. Als we aankomen staan onze fietsen al klaar. Jammer dat het regent maar met onze mooie jassen houden we het redelijk droog. We slapen geheel volgens de regels met vier meiden in een huisje. Gezellig dus.

Op zaterdag ochtend lopen we, virtueel de 10km van de Berenloop. Prachtig is het hier door de bossen en de duinpannen. We verdwalen even maar lopen uiteindelijk de 10km uit en halen onze medaille op bij het VVV.

Terschelling is prachtig en graag zou ik de echte Berenloop eens over doen zoals hij hoort te zijn. Wie weet volgend jaar...

Qua hardlopen ga ik fijn deze week. Zelfs na het werk loop ik bij thuiskomst een heel fijne 5km met fijne lampjes zodat ik goed zichtbaar ben. Ik ben geen avond loper maar zo na het werk even een half uurtje het hoofd leeg lopen is fijn!

Vandaag word ik wakker nog op het eiland en ga ik zo nog even 5km genieten van alles hier. Morgen gaan we weer terug naar huis en hopelijk dus tot volgend jaar!