Avond “ slenter” daagse

Avond “ slenter” daagse


Ze staan te trappelen op maandagavond om 18 uur. Ik vraag mij serieus af; waarom? Zij zullen zich dat vast ook afvragen als ik op een zondag weer eens vertrek voor een hardloopwedstrijdje vrijwillig en ook nog rennend...

De Avond4daagse, 4 dagen 10km slenteren. Toen ik nog op de basisschool zat deed ik ook mee. Niet ieder jaar, maar ik herinner mij er zeker 5. Geen drol aan vond ik het. Tuurlijk de laatste avond, eindelijk die medaille of dat nummertje wat je op die medaille mocht doen en al dat lekkers ja, daar deed ik het voor maar verder? 10km is ver en zeker de woensdagavond welke altijd langer is omdat je op donderdag er “maar” 5 loopt... Afzien vond ik het altijd maar. Mijn kids vinden het leuk zeggen ze dus moeders hobbelt mee deze week want Robert Jan zit voor werk in China. Als team Avond4daagse sluit ik donderdag de reeks af met mijn kinderen zoals het hoort. Medaille voor die 2 en veel snoep.

Naast dat geslenter in de avond loop ik zelf in de ochtend ook nog zelf even mijn rondjes. Ik dubbel de dag in kilometers.

Op dinsdagavond vertrekken Stans en ik naar Amsterdam. In de week ervoor win ik via Facebook een super leuke prijs. Althans dat vind ik dan he! Een bootywork-out met een compleet kledingpakket samen met een vriendin en dat is natuurlijk Stans. Allemaal verzorgt door womenshealth. Als we aankomen in Amsterdam kleden we ons om in de outfit die we krijgen en gaan we los! Poeh he, dat viel niet mee. Pittig hoor squads tot de max! De volgende dag heb ik ook mega spierpijn, maar ik pers er nog een 15km uit.

Om de pittige week af te maken vliegen we op vrijdagochtend super vroeg naar Spanje voor een sprookjes huwelijk van mijn zwager en schoonzus. Op en top genieten!!

Hoe was jullie week?