Austin

Austin


Austin

Ik was er nog nooit geweest, maar wat is die stad leuk! Als we daar aankomen voel ik mij helaas niet zo goed. Hoofdpijn en drukkend gevoel op mijn voorhoofd. Ik besluit om, ondanks het tijdsverschil van -7 uur, meteen mijn bed in te duiken en ik slaap dan ook 12 uur aan één stuk! Dat is fijn, maar voel me nog steeds niet goed als ik op sta. Met mijn, in mijn hoofd, besluit ik dan ook om niet te gaan hardlopen. Jammer, want ik vind dat het allerleukste maar dat weten jullie wel.

Na een douche en een ontbijt ga ik wel mee met een paar van de crew de stad verkennen. Eerst het Capitol, wat mij erg aan Salt Lake City doet denken. Dan lopen we door naar Congress Avenue. We lopen de brug over waar ik zo graag had hard gelopen langs het water… Deze lange straat is een super leuke straat met winkeltjes en restaurantjes. Er zijn op zondag ook vaak vintagemarktjes en zo ook vandaag. Er wordt veel gedanst en dat is zo leuk om te zien!

Bij Allen Boots staan de mooiste cowboy laarzen in alle kleuren en maten. Ik kan de verleiding niet weerstaan en ik koop een paar echte cowboylaarzen in Texas! Helemaal blij mee! We eten wat en ik geniet vooral van het lekkere weer. Niet te warm, een graadje of 22 en een heerlijk zonnetje. Deze nacht maakt ik weer een fijne lange nacht van 11 uur. Nooit eerder sliep ik zo fijn op reis al had dat natuurlijk een reden want ik ben niet fit.

De volgende ochtend voel ik me wat beter en besluit ik om mijn hardloopschoenen aan te trekken voor een Run-Walk-Run en loop langs de rivier en onder de vleermuizen brug door. Wat een fijne stad, wat een fijne sfeer en ook hier wordt veel gesport op de vroege ochtend. Wat een fijn veilig gevoel geeft. Ik zit even langs de waterkant en bedenk me wat een bofkont ik ben dat ik op zoveel mooie plekjes op de wereld mag komen en dat ik deze Austin weer kan vinken.

Met een paar mooie cowboylaarzen en een paar mooie herinneringen vlieg ik in acht uur weer terug naar huis.

Dit weekend ben ik op de Egmond wandelmarathon en loop ik de zuid- en de noordroute. Dus twee dagen wandelen en genieten van alles wat Egmond te bieden heeft. Na vijf jaar de halve marathon nu de wandelmarathon.

Daarover volgende week meer!