Atlanta

Atlanta

By Runningangel Frouke 


Atlanta “Beltline”


Een ouderwetse travel sunday vandaag, want ik was deze week weer eens in Atlanta. Ik kom daar graag, echt een fijne stad met veel mogelijkheden. Begin januari was ik hier ook en had ik het plan om een stuk van de Beltline te gaan lopen, maar toen ging het heel onverwachts sneeuwen en werd het extreem koud buiten -19C! Ik besloot toen om dichtbij het hotel te blijven en deed toen het Olympisch park en het Coca Cola museum in mijn rondje.


Nu dus wel de Atlanta Beltline! Een mooi project van deze stad met als slogan; Where Atlanta Comes Together,” and that couldn’t be any more true. En idd wat zijn er veel mensen actief op deze gewone woensdagochtend! Ik ga net voor de zon opkomt mijn hotel uit ( 6.45 uur) en loop eerst 2km door de stad naar het begin van de line. Ik stap op op de Eastside trail, een geasfalteerd stuk.


De Beltline is een voormalig spoorbaan. Met overal streetart en hippe restaurantjes. Er zijn echt veel mensen aan het sporten en hardlopen en ik loop er dus heel fijn tussen. Ik geniet echt van alles wat ik zie. Onder het lopen word ik getrakteerd op een mooie zonsopkomst en de prachtige skyline van Atlanta downtown. Na 5km draai ik om en loop ik terug naar het hotel. Inmiddels is de stad ook echt ontwaakt want op de terug weg moet ik werkelijk stoppen voor elk stoplicht en besluit ik te gaan wandelen want elke keer opstarten doet mijn knie niet ten goede.


Dan nog even een korte update over mijn marathon voorbereidingen. Afgelopen zondag liep ik mijn laatste echte lange loop 30km! Heel fijn dat die erop zit. Dit weekend staat er nog een 20km op schema en dan gaat het afbouwen echt beginnen. Nog 3 weken tot de start van mijn eerste marathon! Ik ben er klaar voor! Kom maar op....!


Wil je helemaal op de hoogte blijven van mijn laatste trainingen voor de Berlijn marathon?

Volg mij dan ook op Instagram Runningangelfrouke.


Liefs Frouke