“Anita Ladies”

“Anita Ladies”

“Anitaladies”

In deze blog blik ik nog even terug op vorige week zaterdag. De zaterdag die begon met een prachtig zonnetje en kleine sneeuwklokjes die zo mooi boven het gras uitpoppen. Ik deed een tempoloopje of eigenlijk moest deze op marathontempo, maar mijn dochter ging mee op de fiets en al kletsend gingen de tempo’s omhoog en omhoog... Met een fijn gevoel en sterkte woorden van mijn dochter, van inmiddels 10, kom ik tevreden thuis.

Nu hoor ik je denken wat zei ze dan? Mijn motivator op haar mountainbike zei bij kilometer 10 ongeveer; Wauw, mam je gaat zo goed en je loopt zo sterk en snel ik denk dat jij een pr gaat lopen in Rotterdam en je lacht en praat! Mam je gaat echt goed. Nou lieverd ik ga mijn best doen.

Thuis maak ik snel mijn lunch want na 11.5km lust ik wel wat. Ik neem een douche en doe mijn waterproof mascara op want ik ga deze middag naar een Aquabootcamp met de #anitaladies. Al een tijdje staat hij met dikke letters in mijn agenda. Als Anitalady ben ik actief en voel ik mij fijn. De waardering van het bedrijf en de dingen die wij doen met elkaar en voor elkaar is geweldig.

Na een stop om Scarlet op te pikken en daarna Stans in Zeist rijden we door naar Brummen. Wie kent het niet...? Daar aangekomen staan de meiden al gezellig te wachten en we gaan snel naar binnen waar we taartjes krijgen, een prachtige handdoek, met mijn eigen naam erop, en natuurlijk de badkleding van RosaFaia. Ik kies deze keer voor een badpak iets wat ik naast mijn “baantjes zwem” badpak niet in de kast heb liggen.

De bootcamp start in 3 groepen en elke 20 minuten wisselen we van onderdeel. Wij starten met aquaspinning. Ik word er wat lacherig van, maar na een minuut of 5 krijg ik het zweet op mijn voorhoofd. Best pittig!
Dan draaien we door naar het aquaboarden. Het onderdeel waar ik het meest benieuwd naar ben! Ik heb de balans van een Bambi op ijs denk ik. Het erop klimmen valt mij nog mee, maar dan gaan we staan, mijn benen trillen als een malle het is echt even wennen. Langzaam gaat het steeds beter en ik kan zelfs een mini sprong maken. Meerdere keren val ik ter water ik lach wat af! Ook deze 20 minuten zijn weer pittig en dan het laatste gedeelte aqua-aerobics. Deze keer niet in ondiep water maar een circuit op de kant en in het diepere water en je raad het al... ook deze is pittig.

Super leuk om weer eens in het water te liggen, de chloor lucht op te snuiven en iets te doen wat compleet nieuw is. Ik heb ongelofelijk gelachen met de dames! Als afsluiter eten we gezellig samen en rijden we weer terug naar de randstad.

Op zondag staat er een duurloop op het menu, wederom met Scarlet en Stans. We lopen vandaag in het altijd prachtige Zeist.
Omdat een weekend maar 2 dagen heeft word ik vaak geleefd en zo was ik deze ochtend al in Boxmeer geweest om de samples voor KiKa op te halen waar ik mij weer voor ga inzetten door middel van de verkoop van de Br@nd samples (daarover tzt meer)

18km dus en er gebeurde een wonder... De combi Scarlet & Frouke en het regent of sneeuwt niet?! Nee, de zon scheen, we liepen in T-shirts en bijna haalden we het nieuws! Zware benen na die drukke dag ervoor was niet gek. Lastig lastig, zwaar zwaar waren de weinige woorden die we wisselden. Maar ladies “we did”!

Vandaag vertoef ik in Oostenrijkse sferen eindelijk de welverdiende vakantie! Daarover uiteraard volgende week meer.

Liefs Frouke.