Always on the run

Always on the run


Always on the run...

Maar nu is het vakantie!

De laatste schoolweek was druk, vol, maar zo bijzonder mooi! Geluk dat ik erbij was, dit had ik voor geen goud willen missen. Mijn Jelle nam afscheid van de basisschool met een prachtige musical.
Een einde van een mooie tijd. Ik weet nog zo goed dat ik hem voor het eerst naar groep 1 bracht... Klein, lief en schattig op weg naar het onbekende. Nooit heb ik mij echt zorgen gemaakt over hem, hij vindt zijn weg altijd wel. En ja, ik denk dat hij ook op de middelbare zijn weg wel zult vinden!

Een mooi compliment kreeg Jelle op de afscheidsavond, je bent de meest fanatieke leerling van de klas. Deze eigenschap heb je overduidelijk van mij en dat is er één waar je het ver mee gaat schoppen!

Op loopgebied ben ik ook al een beetje in de vakantiemodus. Ik loop mijn loopjes van mijn schema, maar echt soepel gaat het allemaal niet. Geen blessures maar mijn lijf is moe. Dat ik vorig jaar om deze tijd zo fanatiek aan het trainen was voor Berlijn kan ik mij nu even niet voorstellen.
Voor mij staan er voorlopig ook geen wedstrijdjes op schema en dat is goed.
Wel hoop ik dat ik uitgekozen word als 1 van de 6 loopsters voor het anita active team. Dit team gaat de staffel marathon lopen 13 oktober in München. Daarvoor moest ik een pitch maken. Deze is te zien op mijn Instagram account (@runningangelfrouke.nl). Ik hoop dat ik uitgekozen word en daar mag shinen!
Geen volle marathon maar wel de sfeer van de marathon. Ik hoop dus dat ik jullie binnenkort er nog meer over kan vertellen tot die tijd duimen draaien!

Voor nu ga ik mij vooral richten op welke bikini ik aan moet en of ik mij wel goed heb ingesmeerd en laat ik mij verrassen door Stans welke leuke looproutes ze in petto heeft hier in Frankrijk!

X