Altijd goed

Altijd goed


Altijd goed 

Brazilië, ruim 12 uur vliegen en je bent in Sao Paulo. Een stad waar ik al een keer of tien geweest ben. Sao paulo is altijd goed! En ook in Corona tijd is het er fijn. Ergens had ik verwacht dat het er chaotisch zou zijn ofzo. De nieuws berichten over Brazilië lieten mij anders denken dan hoe het in werkelijkheid was.

De gym is open en er mogen maximaal vier personen tegelijk naar binnen. Ik loop mijn training al om 6.00 uur in de ochtend en ben er bijna de hele tijd alleen. Buiten hardlopen is voor mij niet echt leuk. We slapen namelijk vlakbij de luchthaven en zo ‘s morgens vroeg vind ik het niet fijn om alleen buiten te lopen daar.

De zon schijnt heerlijk en ik besteed de rest van de dag aan het zwembad. Geen straf en mijn vitamine D wordt gratis aangevuld. De volgende dag loop ik nog een training in alle vroegte ook weer op de band. De vlucht terug is lang en ik neem Jet weer eens, als vanouds, mee naar huis. Woensdag besteed ik dan ook grotendeels in bed.

Mijn jetlag jaag ik donderdag weg met een loopje voor mijn werk in de middag. Heerlijk in het herfstzonnetje! De kleuren van de herfst zijn nog zo prachtig.

Dit jaar heb ik nog maar weinig lange lopen gedaan. Meestal blijf ik hangen op 10km en de drang om echt verder te lopen is er dan ook nog niet echt geweest. Tot vorige week. Ineens dacht ik kom op Frouke! Ergens een halve marathon lopen nog de aankomende weken moet je echt kunnen. Ik ben dan nu ook rustig aan het opbouwen en loop zaterdag 11km. Vanzelf gaan die lange lopen nooit bij mij. Ik mis een stukje focus ofzo... Maar ze zitten weer in de benen! Wie weet volgende week nog een kilometer erbij. Alles op zijn tijd.

Liefs Frouke.