Als de Lente komt…

Als de Lente komt…


Als de lente komt

Na een heel leuk en gezellig, maar wel echt koud weekend in Kopenhagen, val ik letterlijk de lente binnen in Nederland. Wat een lekkere temperatuur! Iets meer zon mag maar dubbele cijfers is altijd lekker. Op maandag schijnt de zon volop in de ochtend en eigenlijk zou ik een rustdag nemen maar ik kan mezelf niet inhouden en moet echt naar buiten. Doe ik gewoon een half uurtje lekker lopen denk ik. Maar ik loop zo lekker en het weer is zo fijn dat ik er 8km van maak. Als de zon schijnt is alles gewoon veel leuker.

Op dinsdag moet ik er echt aan geloven, de Tacx. Niet mijn favoriete en zeker niet omdat het binnen is. Buiten is het niet zo lekker als gisteren en ik ga er dus binnen voor. 35km lang trappen en dan vind ik het echt genoeg geweest. Ik hoop echt dat mijn nieuwe fiets mij buiten wel dat fijne gevoel gaat geven anders wordt het nog een lastige, al die fietstrainingen.

Zwemmen daarin tegen gaat heel fijn. Bijna vast prik mist ik thuis ben en Stans ook kan zwemmen we op woensdagochtend samen. Zij volgt mijn schema en zwemt achter mij want Stans is super snel… Voor mij dus fijner om zelf het tempo aan te geven. We zwemmen 2000 meter en die gaan goed.

Op donderdag mijn langere loop van deze week. 11km wordt het terwijl er stiekem iets anders op mijn schema staat, maar ik doe even of ik dat niet gezien heb… Lang lopen blijft een ding namelijk, maar dat komt vast wel weer terug een keer

Vrijdag nog één keer de Tacx op tussen het pakken van allen tassen voor de wintersport. Een korte rit deze keer, 40 minuten en ongeveer 20km.

De wintersport, we gaan weer heel fijn. Deze keer met familie. Ik ben nog altijd wat gespannen voor deze week na de val van inmiddels al vier jaar geleden, maar ik ga er deze keer voor, op mijn tempo, op mijn gevoel. Er ligt nog genoeg sneeuw en we gaan genieten!

Dus ik zeg; Ski You Later!
Fijne zondag.