Alles op stil...

Alles op stil...


Alles op stil...


Een weekje er tussen uit dat hadden we allemaal nodig. Wie heeft dat soms niet “nodig”? Even opladen in de zon waar alles kan en niets hoeft. Er komen ook weer drukke weken aan met leuke reizen voor mij, maar ook werkreizen voor mijn man. Mijn zoon gaat zijn laatste weken in van groep 8 en elk weekend staat vol geplant met loopjes of andere leuke dingen.


Dus even pas op de plaatst en even tijd voor elkaar! De eerste dag merk ik dat ik echt even moet werken om de rust te kunnen vinden. Geen wekker en geen plannen. Dat is voor mij als redelijke control freak best raar, maar ik geef mij er aan over en zelfs de drang om in de ochtend te willen hardlopen laat ik los.

We hebben heerlijke dagen met daarin van alles wat, naar de wensen van elkaar.

Wat is het al heerlijk weer hier. Elke dag opstaan met de zon op je gezicht, ik zou dat echt wel elke dag willen...


Ook loop ik natuurlijk mijn rondjes, vertrouwt over, het gek genoeg bijna altijd mulle zand. Ook ga ik de heuvel voor het huis weer op. Ik vervloek hem, maar het lukt mij om er 4 keer omhoog te gaan en dat is heerlijk.


Een ander loopje, op zaterdagochtend, voert mij over de boulevard van oud Marbella naar Puerto banús wat goed is voor 10km met een extra lusje over de pier. Deze route word ook gelopen met de ironman deze was vorige week zondag hier in Marbella.

Genieten met de grote G!


Opgeladen en met de batterij weer redelijk vol terug richting Nederland waar ik volgende week mijn reis vervolg naar Shanghai en op zondag de 10 van de Utrecht marathon loop.