4 weken

4 weken


4 weken

Het is lang geleden dat ik vier weken van huis was. Onze vakanties duren meestal een week of twee.

Vier weken geleden vloog ik naar São Paulo, mijn laatste vlucht voor mijn zomervakantie. Op woensdag kwam ik thuis en vervroegt vlogen we donderdagochtend, heel vroeg, naar Spanje. Een familiedingetje maakte het dat wij daar eerder nodig waren dan geplant.

Een week later terug naar huis en bijna direct door naar Frankrijk, waar ik nu mijn laatste dag heb. Een reisdag dat wel. Een lange autorit brengt ons aan het einde van de dag terug in Nederland.

Afgelopen week zwommen Stans en ik nog een keer in het openlucht zwembad in Vaison. Ik zwom een interval en dat had ik nog nooit gedaan. Eerst 500 meter aan één stuk en daarna 6x50 meter (twee banen dus) zo snel mogelijk. Ze gingen lekker rap! Op de fiets er naar toe en weer terug is ook echt heerlijk. Zeker iets om te onthouden voor eventueel volgend jaar.

Hardlopen ging ook weer lekker deze week. In de ochtend is het nog niet zo warm en kan je echt heel fijn lopen. Een rondje Entrechaux van 7km en aardig wat rondjes van 5km. Ik begin de dag graag lekker zo, ook op vakantie.

Aankomende week thuis weer even een oud schema oppakken en wat meer structuur in mijn hardlopen te krijgen. Ik heb zin om in het najaar weer eens wat wedstrijdjes mee te pakken en te trainen voor wellicht weer eens wat nieuws…