2022

2022


2022!

Een nieuw jaar, min 1 dag. Ik ben niet echt een terugkijker, wat geweest is is geweest. Tuurlijk koester ik mooie momenten en denk ook ik aan hoe jammer het is dat er nog steeds C is. Ondanks dat heb ik een mooi jaar gehad en kijk ik uit, vol goede moed, naar wat er nog komen gaat.

Omgaan met veranderingen en schakelen waren de voornaamste dingen die mij sterker hebben gemaakt afgelopen jaar. Iets positiefs aan dit alles.

Nieuwe doelen maak ik eigenlijk ook nooit perse met nieuwjaar. Die kan je elke dag maken en bijstellen of vervroegen. Op hardloopgebied ben ik nu nog aan het herstellen en weer fit aan het worden. Wat er dan komen gaat zie ik dan.

Op privégebied groei ik mee met mijn kinderen. Help ik ze waar ik kan en ben ik er als dat nodig is. We schakelen ook als gezin in wat kan en mag en hoop ik dat mijn kinderen misschien over een tijdje weer kunnen doen wat ik ook deed toen ik 12 en 14 was.

Los laten op alle gebieden… Mijn lieve opa en oma, zo vlak achter elkaar verloren, afgelopen voorjaar. Daar wil ik even bij stilstaan.

Verder ben ik, op 2 januari 2022, een gelukkig mens en bijna alle 365 andere dagen. Met ups and downs en een lach en een traan.

Maak er een mooi jaar van!
Liefs Frouke.