2020

2020


Let 2020 begin!!

Vol goede moed start ik 2020 want mooie plannen heb ik al gemaakt. Aan goede voornemens doe ik niet en Dry January al helemaal niet want sinds de zomer van 2019 heb ik de witte wijn herontdekt en deze smaakt mij veelste lekker! Ook met eten stop ik niet want eten is mijn grootste vriend!

Na negen dagen ziekenhuis mag mijn papa dan op vrijdag eindelijk het ziekenhuis uit. Respect voor alle verpleegkundigen die daar dag in dag uit al die zieke mensen verzorgen. Negen dagen lang elke dag op visite en hopen dat het beter en beter gaat. Het duurde langer dan we dachten en hij is er zeker nog niet, maar we hopen dat hij net zo fit wordt als er voor. Voor zijn 71ste was hij namelijk behoorlijk fit! Elke dag op pad met vier honden. Drie keer per dag vele kilometers maken.

Maar goed die mooie doelen voor 2020. Het jaar waarin ik 40 word... Al voel ik mij nog steeds 26! We starten volgende week met de halve van Egmond, mijn vijfde keer! Mijn haat liefde verhouding met deze loop is groot. Ik vrees hem, maar door de locatie en de prachtige route hou ik er ook van. Het wordt mijn 27ste officiƫle halve marathon.

Dan kijk ik erg uit naar maart waarin wij met 6 Runningangels naar Malaga vliegen om daar de halve marathon te lopen. Nummer 28 dus!

In mei weer een mooi terugkerend loopje in Nijmegen, de Marikenloop. Verder heb ik tot juli eigenlijk nog niet zoveel geplant omdat ik anders ruzie krijg met #lacoach want in juli staat 1 van mijn 2 grootste jaar doelen op schema. De Semi Mont Ventoux. De gevreesde berg met hoogtemeters en stijgingspercentages van 11% en een gemiddelde van 7%. Met 21,6km een mega uitdaging waar ik hard voor train en moet trainen.

Daarna komt doel nummer 2. Mijn derde marathon, de Chicago marathon! Een prachtig mooie doel voor Kika. Samen met mijn man hoop ik hand in hand te finishen. Deze keer mag ik er van mezelf 7 uur over doen als het moet. Ik stel mezelf daar dus geen doelen of ja... eigenlijk wel een prachtig bedrag ophalen voor KIKA! Dus als je mij wilt sponsoren dan mag dat natuurlijk altijd.

Voor nu zeg ik, maak er een mooi heel mooi jaar van. In gezondheid en met liefde