2018 & Een december to remember

2018 & Een december to remember

2018, wat was je mooi!

Een jaar, een heel jaar, 365 dagen en vanaf volgende week beginnen we weer opnieuw. Ik kijk terug op een goed jaar waarin ik grenzen voorbij ging, verder liep en dieper ging dan ooit.

Uiteraard is de marathon van Berlijn een hoogtepunt. Ik trainde veel, heel veel, misschien wel te veel... Ik stond aan de start en ik ging over de finish...! Ik ben een marathoner!
In 2019 hoop ik het nog een keer over te doen.

23 keer stond ik aan de start van een loopje en 23 keer ging ik over de finish. 23 keer genoot ik. 23 keer een happy Runner!

De 30 van Schoorl, de Marikenloop en de Linschotenloop zijn de loopjes waar ik het meest van genoot.
Linschoten was mijn 21ste halve marathon en dan eindelijk in de zo gewenste 2 uur. In 2019 staan nummer 22 en 23 al snel geplant.

Mijn eerste 30km in het prachtige Schoorl met Kim en Annemieke. Waar zij al trainde voor de marathon ging ik alleen even kijken of ik het kon, die 30km.

De marikenloop met alle Angels een weekend lang lachen, gieren, brullen en als “one team one finish” de finish over. Niets is fijner dan dat en daarom zijn we er weer bij in 2019!

Super trots ben ik op de Runningangels! Een mooie, sterkte groep. Ieder op zijn eigen niveau. We deden prachtige dingen en maakte mooie herinneringen. In 2019 staan er weer mooie dingen op de planning.

Op vele mooie bestemmingen liep ik prachtige hardloop kilometers. Op het strand van Rio, door de straten van Atlanta en voor dag en dauw in Panama. Op een bijzonder reisje met Anita in Bayern en in Londen na een prachtig huwelijk! Ook op reisgebied heb ik een heerlijk jaar gehad.

Om december nog even een echte “December to remember” te maken stapte ik op mijn Rio reis deze week in een helikopter. Zelf heb ik geen Bucketlist, maar even voelen dat je leeft past wel bij mij. “Carpe Diem”
Super spannend vond ik het, maar wat was het gaaf! Rio is prachtig en om het zo vanuit de lucht te zien helemaal. Iets om nooit te vergeten!

Ik wens iedereen een fantastische jaarwisseling en een goed sportief 2019! En hopelijk tot snel op een van de loopjes.